SETMANA SANTA MATARÓ

Crear aquest cartell gràcies a la confiança de l’Héctor López Silva i la Venerable Congregació de la Mare de Déu dels Dolors, ha estat un repte i una gran experiència com a dissenyadora gràfica i fotògrafa.

L’encàrrec ha estat un cartell que plasmés tot el context i situació de la setmana santa de la ciutat de Mataró.

Concepte:

Es tracta d’una composició fotogràfica de la figura de la Mare de Déu dels Dolors, com a protagonista d’una de les setmanes de l’any, més trista i apassionada que vivim.

En aquesta setmana ens envoltem de records bons i no tant bons, recordem a persones que ja no hi són, i moments viscuts, i d’alguna manera intentem honrar a totes aquestes persones amb sacrifici, cants, alegria i tristesa. Bo i així, hi ha un punt en comú, mirar endavant sempre.

Tot això intento explicar amb la foscor del meu cartell, i que bo i així existeix una franja blanca al centre, reflexant i mostrant que hi ha una part positiva en tot, i que la conexió del patiment i la pèrdua d’una persona estimada amb els bons moments viscuts és molt curta.

Un altre punt clau del cartell, és el cor vermell, que es pot interpretar amb el bàteg encara latent d’una mare que acaba de perdre el seu fill i que per a mi és un sentiment que cal emfatitzar amb força.

#GracièsalHector #BonesTardes

setmana santa
setmana santa
setmana santa
setmana santa
setmana santa